Uncategorized

Meniu de baby-Moș Crăciun V1

decembrie 20, 2019

Suntem în prag de sărbători și deja mii de luminițe licăresc dansând la fiecare casă. Cei mici scriu de zor scrisori și-l pândesc pe bărbosul Crăciun la geam, poate poate văd o sanie zburătoare și darnicul bătrân își face loc sub brăduțul lor.

Iubesc această perioadă și îmi amintesc cu mare drag copilăria în care eram făină din cap până în picioare deoarece de mică am învățat să răsplătesc oamenii care îmi oferă un cadou. Găteam de dimineața până seara cu bunica prăjituri, sărățele, biscuiți și turtă dulce, să fim pregătite în cazul în care Moș Crăciun decide peste noapte să ne viziteze. Îmi amintesc cu drag bucuria când dimineața dulciurile mele erau dispărute de sub brad și paharul de lapte era gol, mai entuziasmată decât de ideea că am primit un cadou.

Începem o serie de propuneri de meniuri pentru sărbătorile de iarnă, baby-prietenoase cum ne este stilul, zilnic fiind prezentă în meniu și o rețetă de succes pentru a-l atrage pe mult așteptatul iernii: Moș Crăciun.

Mic dejun

Gustare

  • Măr copt cu scorțișoară

Prânz

Gustare

Cină

Preparat pentru Moș Crăciun

Un gând bun de sărbători

♥ Crăciunul vine cu iubire, liniște și emoție, nu jucării scumpe, risipă alimentară, exces și nostalgie. Crăciunul acesta se poartă fericirea!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.