Despre noi

Salutare! Mă numesc Simona, locuiesc în Timișoara și sunt mămica a doi baietei fantastici. Am ales să le dedic în totalitate primii doi anișori din viață pentru a nu rata nimic în ceea ce-i privește, fie că vorbim de primul și mereul „ta-ta”👀, al doilea dințișor, nenumăratele răspunsuri la apelul forței gravitaționale sau istoria fiecărei forme de mânuță de pe albul plictisitor al pereților.

Și pentru a întreține energia debordantă a celor mai mici pământenii casei am căutat sa le ofer încă de la prima întalnire cu Domnița Diversificare, alimente sănătoase, combinate corect în mâncăruri homemade, care să aibă gust dar și un aspect plăcut ochișorilor jucăuși. Aaa, da!! Și care să se prepare rapid și ușor!! Să-mi iasă până și mie:))

Cert este ca iubitii papă. Incă nu știu exact dacă din cauza „talentului” meu sau al supradozei de dragoste pe care i-o strecor în fiecare porție!❤️🙈

Nu am studii gastronomice, sunt de profesie biolog, de ocupație corporatistă si actualmente full time mommy … însă atunci când mă apuc de un lucru, imi pun sufletul pe tavă, burta pe carte și dau frâu liber imaginației:). 

În cautarea de informații corecte, susținute științific (minunat „defect” profesional) despre ceea ce înseamnă o alimentație echilibrată la bebeluși am dat peste Roxana, a cărei pregătire profesională este pe măsura frumuseții omului și cu care am rezonat încă de la primul wave☺️.

Heey, Roxana!

Hello! Aici Roxana! Roxana Maria Martin-Hadmaș, mai exact. Sunt nutriționist-dietetician licențiat, specializat în Nutritie clinică și comunitară si doctor în Știinte Medicale, ramura Pediatrie. Știu, denumirea profesiei e lungă, dar ideea de bază este una simplă: iubesc copiii și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca ei să aibă o alimentație echilibrată!

Din 2011 studiez intens Nutriția, atât la nivel teoretic, în cadrul facultății, cât și practic, în cadrul cabinetului medical iar cercetarea științifică nu face decât să completeze pasiunea mea pentru acest domeniu.

Pe Simona (sau cum îmi place mie să o alint, Simoo🎉) o cunosc parcă de o viața. Deși, discuțiile inițiale au fost mai oficiale🤓, ne-am dat seama pe parcurs că împărtășim aceleași idealuri și că „împreună” va trebui să ne prindă viitorul, care rapid s-a updatat în prezent, fapt acreditat de alăturarea mea proiectului „My babyfood”.

Nu a trecut mult timp și ne-am mărit echipa. Am ales un om cald, dedicat și pasionat de baby-food, mai exact de mybabyfood. Deci, Hello Sorina!!

Hello! Eu sunt Sorina, mămică de fetiță, Mara, de 3 ani. Am 41 de ani, sunt gălățeancă, dar locuiesc în Luxemburg de mai mulți ani, sunt căsătorită de 15 ani aproape. Sunt manager la cea mai mare firmă producătoare de oțel din lume și sunt mandră de asta. Îmi place să gătesc – inventez mult în bucătărie, să mă joc cu fetița mea, să cântăm și să dansăm. 

Vă încurajăm să ne puneți toate întrebările la care încă nu aveți un răspuns clar si să ne lansați provocări, fie în materie de nutriție pediatrică, fie în materie de preparate alimentare și rețete. Pentru că, IUBIM PROVOCĂRILE!!

Ne dorim să aveți acces la informație de calitate, rețete inovative, sănătoase și gustoase, totul intr-un mediu colorat, ispititor si mereu aproape, la o aruncătură de tastă😃

Haideți ca, impreuna să creștem copii frumoși și sănătoși!