Ador site-urile franceze. Putin si pe alea germane. Retetele lor sunt reinventarea simplitatii, facilitatii, cu ingrediente banale. In plus, imi place ca mereu cantitatile sunt facute pentru a limita risipa. Ca si aceasta reteta, deloc fancy, deloc complicata, fix portie din care sa mancam la micul dejun.
Ingrediente:
- 60 gr fulgi de ovaz
- 1 lg rasa faina de migdale
- 1 ou
- 50 gr branza de vaci
- 1 banana coapta (cu pete)
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1 lg sirop de curmale (optional)
- 6-7 nuci pecan maruntite
Cum am procedat:
- intr-un bol, am pasat banana cu furculita, dupa care am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat
- am asezat compozitia in mini-forme de mini-briose (altfel, ies 6 briose medii) si am copt timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments