Uncategorized

Brioșele cu fulgi de ovăz și brânză

octombrie 17, 2021

Ador site-urile franceze. Putin si pe alea germane. Retetele lor sunt reinventarea simplitatii, facilitatii, cu ingrediente banale. In plus, imi place ca mereu cantitatile sunt facute pentru a limita risipa. Ca si aceasta reteta, deloc fancy, deloc complicata, fix portie din care sa mancam la micul dejun.

Ingrediente:

  • 60 gr fulgi de ovaz
  • 1 lg rasa faina de migdale
  • 1 ou
  • 50 gr branza de vaci
  • 1 banana coapta (cu pete)
  • 1 lgita praf de copt BIO
  • 1 lg sirop de curmale (optional)
  • 6-7 nuci pecan maruntite

Cum am procedat:

  • intr-un bol, am pasat banana cu furculita, dupa care am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat
  • am asezat compozitia in mini-forme de mini-briose (altfel, ies 6 briose medii) si am copt timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.