Bazele nutriției echilibrate Povesti, întâmplări, experiențe

Meniu de baby-Moș Crăciun V4

decembrie 23, 2019

Astăzi vă ofer ultima variantă de meniu pentru sărbătorile de iarnă. Puteți alege una dintre variantele anterioare, aceasta sau să concepeți propriul meniu. Ceea ce este important defapt sunt bucuria din jurul mesei și culoarea din farfurie.

Meniul de astăzi, versiunea a 4-a, este pentru iubitorii de pește, fiind meniul meu favorit dintre versiunile prezentate în acest an.

Versiunile anterioare le găsiți aici, aici și aici.

Mic dejun

Gustare

  • Fruct proaspăt

Prânz

Gustare

Cină

Preparat pentru Moș Crăciun

Un gând bun de sărbători

♥ În ultimii ani, din cauza agitației cotidiene, am uitat ce înseamnă defapt sărbătorile. Le prindem atât de obosiți încât uităm de bucuria lor și zâmbetele pe care ar trebui să le oferim celor din jur. Anul acesta vă doresc să așteptați sărbătorile în prag de ușă cu bucurie, liniște, lumină și încredere. Am încredere că toată munca de peste an poate aștepta timp de 2 zile, se poate bucura și ea de magia sărbătorilor, de timpul petrecut în familie și iubirea celor din jur va sparge toate grijile măcar pentru câteva secunde.

♥ Dragii mei, să aveți parte de toată bucuria momentului, de îmbrățișări sincere, iubire împărtășită și recunoștință. Vă mulțumesc că faceți parte din familia mea virtuală și vă doresc un sincer Crăciun fericit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.