Branzica este un aliment frecvent folosit in alimentatia piticilor diversificati. Ca atare, combinata in fel si chip sau inclusa in diverse preparate (briose, budinci, “prajiturici”, batoane), Miss Branzica se bucura de succes in randul micilor fani, mai mult sau mai putin papaciosi.
Astazi, ne oprim asupra unei variante extrem de simpla, insa foarte gustoasa – crema de branza sau “almette” cu marar si cepsoara😍.
Ingrediente:
- 100 gr branzica homemade cu iaurt (sau ricotta)
- 1 lg smantana grasa (sau iaurt)
- cateva fire de marar
- cateva fire de cepsoara
- optional, seminte (susan, canepa, in)
Cum am procedat:
- am pregatit branzica conform retetei si am amestecat-o cu restul ingredientelor🙈. Da, atat😁. Este delicioasa!
📌 In cazul piticilor cu aplv si intoleranta la lactoza, va puteti orienta catre o crema de caju sau branzica de migdale, pe care puteti sa o combinati cu cepsoara si marar.
📌 Puteti sa o oferiti piticilor, intinsa pe diverse legume crude – ardei gras, castravete (cu conditia ca cel mic sa le poata gestiona si a nu exista riscul de inec cu ele). De asemenea, puteti sa alegeti chiflele baby, chiflele fara gluten , super painea de casa saaaau minunatii biscuiti cu branza. Saaau, pe crumpets🙈
Sa aveti copilasi papaciosi!
No Comments