Doi adulti si un copil s-au lins pe buze si au lins farfuria cu sosul acesta. Nici nu pot spune cat a fost de bun. Ba pot, dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Mai bine ma credeti dupa ce il pregatiti.
Merge servit cu orice legume, gatite la aburi sau la cuptor, chiar si pe paste, cu crackersi sau legume crude. Miam-miam!
Ingrediente:
- 15 gr unt
- 15 gr faina 550
- 200 gr lapte integral
- 80 gr cheddar ras (sau alta branza gen emmental, gouda)
- 2 catei usturoi rasi
Cum am procedat:
- am pus ingredientele intr-o tigaie antiaderenta, pe foc mic, si am gatit pana cand cheddarul s-a topit si sosul a inceput sa se ingroase, cca 10’, amestecand continuu
- la final, am amestecat viguros si cam atat 😃
Noi am servit cu cartofi dulci, alaturi de avocado, rosii si castraveti.
Pofta buna!
No Comments