Cu siguranta ramane de multe ori cate o bucata de carne nemancata, mai ales la mesele copioase de sarbatori. O putem usor recicla in burgeri, lipii cu carne, salate, briose, checuri aperitiv si cate si mai cate…De aceasta data, am reciclat o bucata de piept de pui in niste mini-burgeri. Eu am gasit unii curatei in magazin, dar puteti inlocui cu paine sau cu reteta de mini-burgeri facuti in casa, reteta aici.
Ingrediente
- o bucata de carne gatita (orice carne), tocata marunt
- mini-burgeri (eu am avut 9 bucati)
- pasta de rosii
- putina sare de mare (2ani+)
- oregano
- branza emmental felii
- o lgita pudra de usturoi
- 30 gr unt topit
- patrunjel tocat
Cum am procedat
- am taiat mini-burgerii in 2 si am uns fiecare parte cu sosul pregatit din sos de rosii, sare si oregano
- am asezat pe una dintre jumatati carne maruntita si o feliuta de branza emmental, am acoperit cu a doua jumatate de mini-burger
- am uns partea de sus cu amestec din unt, pudra de usturoi si patrunjel tocat
- am asezat in tava si am copt cca 10’ in cuptorul preincalzit la 190 gr
- am servit cu salata rucola
- puteti face cu chifle mari, mici sau medii 😄 sau cu felii de paine
Pofta buna!
No Comments