Nu stiu a cui a fost ideea, dar ne-au placut si sigur mai facem. Noi le-am servit la cina impreuna cu salata, dar merg si la mic dejun sau pranz. Le puteti adapta toppingul in functie de preferintele, cu rosii, smochine, branzeturi, etc.
Ingrediente
- Un foitaj, reteta de aici
- 6-7 cepe tinere mici
- 2-3 lgita sirop de curmale
- 2-3 lgita zeama de lamaie
- parmezan sau alta branza
- 1 galbenus
- seminte de mac
Cum am procedat
- am taiat ceapa feliute si am decupat aluatul in dreptunghiuri – puteti face ce forma doriti
- am pregatit tava si am asezat o foaie de copt
- am uns din loc in loc hartia cu sirop de curmale si zeama de lamaie, am adaugat deasupra ceapa si parmezanul ras (cat doriti) si am acoperit cu aluatul de foitaj
- cu o furculita, am sigilat marginile, am uns cu galbenus si am adaugat semintele de mac
- am copt in cuptorul preincalzit la 200 grade, timp de 20’
- am lasat tartele sa se raceasca putin si le-am scos din tava
Pofta buna!
No Comments