Ultimele sapatamani au fost crunte, legat de munca, plecata de dimineata si intoarsa acasa doar seara, tarziu…nici nu ma plang de oboseala, cat ma plang de putinul timp petrecut cu ai mei…Greu…Cinele, atunci cand le-am pregatit eu, au fost cu minim de interventie din partea mea. Nici de invartit in tigai nu am avut chef. Pus in tigaie si gatit fara sa stau prin preajma tigailor.
Ingrediente: (3 persoane)
- 300 gr rosii cherry
- 350 gr branza de capra moale, cremoasa (cea tartinabila, eu am folosit din Auchan, marca proprie, BIO)
- 2 catei usturoi
- 2 lg ulei de masline
- 1 lgita cimbru uscat
- cativa stropi de miere BIO certificata (1an+ sau sirop de curmale sub 1 an sau omiteti sub 1 an)
- patrunjel proaspat tocat
Cum am procedat:
- intr-o tava de cuptor, am asezat rosiile cherry taiate in sferturi si le-am copt 20′ la 200 grade
- dupa, le-am scos, le-am stropit cu putin ulei de masline, cativa stropi de miere, usturoiul pisat si cimbrul
- am adaugat deasupra branza de capra si am copt din nou cca 15′, la 190 grade
- cand am scos tava din cuptor, am trecut cu furculita prin branza si rosii si le-am amestecat putin, cat sa prinda gust una de la alta
- am servit cu paine prajita si patrunjel proaspat tocat
Pofta buna!
No Comments