Carne, pește sau fructe de mare Legume și leguminoase

Pui cu sparanghel

ianuarie 7, 2023

Un pranz simplu si destul de rapid, cu pesto busuiocesc, cel care nu ne lipseste din casa niciodata. Eu am pregatit pesto cu fulgi de drojdie inactiva.

Ingrediente:

  • 1 copanel
  • 10-15 buc sparanghel tanar
  • 1 cartof
  • 1 lg pesto busuiocesc
  • Condimente pui: putina sare (2ani+), praf de usturoi
  • 1 lg ulei de masline extravirgin

Cum am procedat:

  • am condimentat puiul cu pudra de usturoi si sare si am gatit in Ninja Foodie pe fct de presiune, in cos, timp de 10’; am pus in vas 250 ml de apa
  • odata gatit puiul, am scos presiunea rapid, apoi am pus pe fct bake 10’ la 200 grade
  • dupa, am scos puiul, am scos 2-3 lg de apa de la pui si am adaugat cartofii curatati in cos; am gatit cartofii timp de 5’ pe mod presiune cu eliberare a presiunii rapid
  • intr-o tigaie, am pus lg de ulei de masline si apa de la carne si am gatit sparanghelul cca 5-6’ ca sa ramana usor crunchy-crunchy 🙃
  • am servit cu pesto busuiocesc

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.