Un pranz simplu si destul de rapid, cu pesto busuiocesc, cel care nu ne lipseste din casa niciodata. Eu am pregatit pesto cu fulgi de drojdie inactiva.
Ingrediente:
- 1 copanel
- 10-15 buc sparanghel tanar
- 1 cartof
- 1 lg pesto busuiocesc
- Condimente pui: putina sare (2ani+), praf de usturoi
- 1 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat:
- am condimentat puiul cu pudra de usturoi si sare si am gatit in Ninja Foodie pe fct de presiune, in cos, timp de 10’; am pus in vas 250 ml de apa
- odata gatit puiul, am scos presiunea rapid, apoi am pus pe fct bake 10’ la 200 grade
- dupa, am scos puiul, am scos 2-3 lg de apa de la pui si am adaugat cartofii curatati in cos; am gatit cartofii timp de 5’ pe mod presiune cu eliberare a presiunii rapid
- intr-o tigaie, am pus lg de ulei de masline si apa de la carne si am gatit sparanghelul cca 5-6’ ca sa ramana usor crunchy-crunchy 🙃
- am servit cu pesto busuiocesc
Pofta buna!
No Comments