Placinte grecesti, romanesti sau chinezesti, cu branza sa fie. Acestea, cu branza feta imbracata in miere…ce sa va spun?! Sa fi tot fost, caci repede s-au mai terminat.
Ingrediente:
- Un aluat foietaj curat (daca gasiti in comert, daca nu, reteta rapida aici)
- 250 gr branza feta
- 4-5 lg miere bio certificata (1an+)
- coaja de lamaie/portocala
- 1+1 galbenus
- seminte de mac
Cum am procedat:
- am amestecat branza feta impreuna cu galbenusul, mierea si coaja de lamaie/portocala
- am decupat aluatul in patrate si pe jumatate din patrate am pus 1-2 lg branza
- am asezat un alt patrat din aluat deasupra branzei si am sigilat marginile cu o furculita
- am uns cu galbenus si am adaugat semintele de mac deasupra
- am copt placintele in cuptorul preincalzit la 200 gr, caldura sus-jos, 20’
Pofta buna!
No Comments