Imi plac ciupercile si mie si copilului, sotul mai are ceva abtineri. Asa ca, pentru a ne impaca poftele, ale mele si ale copilului, am purces la a pregati niste ciupercute care, pe cat de simple, pe atat de bune au fost. Le-am servit cu mamaliguta cu parmezan.
Ingrediente: (2 portii)
- 400 gr ciuperci (am avut mix de pleutorus, padure, galbiori, ciuperci albe, brune) – feliate / tocate
- 4 catei usturoi
- 250 ml supa de pasare (supa ramasa de la o pasare fiarta)
- mamaliguta, reteta aici
- patrunjel proaspat tocat
Cum am procedat:
- eu am pregatit ciupercile in vasul Ninja Foodie, dar le puteti pregati si in cuptor: am pus ciupercile tocate/feliate impreuna cu usturoiul ras si supa de pasare pe functia presiune, timp de 5′, cu eliberare imediata, dupa care am pus pe functia bake, 15′ la 190 gr, amestecand ciupercile la jumatatea timpului
- intre timp am pregatit mamaliguta dupa reteta de aici
- am adaugat patrunjel proaspat tocat la servire
Pofta buna!
No Comments