Incepem munca si cu siguranta vor fi binevenite la serviciu cand timp de mese intinse nu prea mai e. Au iesit 6 bucati mari si groase, numai bune de servit cu salata.
Ingrediente
- 1 ou
- 150 lapte
- 3 gr drojdie bio
- 1 lg miere
- 9 gr praf de copt bio
- 1 lgita ierburi italiene
- 175 apa
- 250 gr faina
- 4 gr sare
- 80 gr ardei gras
- 50 gr dovlecel
- Cateva fire ceapa verde
- 1 morcov mic ras
- Cateva masline masline
- 30 gr parmezan
Cum am procedat
- am amestecat toate ingredientele, exceptie praful de copt, parmezanul si legumele si am lasat amestecul peste noapte la rece
- in dimineata urmatoare, am taiat legumele mic si le-am incorporat in aluat, alaturi de praful de copt si parmezan
- am copt in tigaia bine incinsa pe ambele parti, la foc mediu, cu capac
Pofta buna!
No Comments