Carne, pește sau fructe de mare

Frigărui de pui cu pesto busuiocesc

august 22, 2021

Cat ai mei au fost la piscina, am avut onoarea :p de a pregati pranzul. Cum era liniste in casa, am reusit sa pregatesc niste frigarui faine tare de tot. Le-am servit cu pesto busuiocesc, pesto de care eu sunt indragostita.

Ingrediente (7 frigarui medii):

  • 1 piept de pui (cca 350 gr)
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa medie
  • condimente: 1 catel usturoi, 1 foaie de dafin, 1 lgita boia dulce
  • 2 lg pesto busuiocesc

Cum am procedat:

  • am taiat carnea cubulete si am asezat-o impreuna cu condimentele intr-un vas acoperit; am lasat carnea asa in jur de 1h, la rece
  • dupa, am taiat ardeiul cuburi si ceapa, bucati
  • am asezat carnea pe betele de frigaruie, alternand cu ardei verde si ceapa
  • odata incheiata misiunea de umplere a frigaruilor, am preincalzit vasul Ninja, pornind functia grill
  • am copt frigaruille timp de 10′ pe functia grill, le-am intors, dupa care alte 5′ de grill
  • in cuptorul electric, se aseaza in tava, pe o foaie de copt, si se coc cca 35′ in cuptorul preincalzit la 180gr, caldura sus-jos; se intorc dupa 20′ si se continua gatirea
  • la final, am uns frigaruile cu pesto si le-am servit cu salata

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.