O salata buna cat o mie de cuvinte. Cu niste cartofi reciclati de la pranz.
Cartofi noi care au fost gatiti la cuptor timp de 35-40’ la 200 grade, dupa ce in prealabil au fost imprieteniti cu usturoi, sare, ierburi (oregano, cimbru).
Ingrediente
- Aprox 500 gr cartofi (eu am avut mici, bine spalati)
- cativa catei usturoi
- sare (2ani+)
- ierburi (oregano, cimbru)
- branza feta
- cateva rosii mici
- 1 avocado
- masline
- ulei de masline extravirgin
Cum am procedat
- am copt cartofii condimentati cu sare, ierburi, usturoi ras timp de 35-40’ (in fct de marimea lor) la 200 grade – noi am facut o cantitate mai mare din care am servit si la pranz
- Odata copti, am amestecat cartofii cu feta, masline, rosii tocate, avocado si ulei de masline
- se poate servi calda sau rece
Pofta buna!
No Comments