E duminica si voiam ceva dulce. Afara ploua, ploua, nu-i trecut nici de ora 2, nici de ora 9, dar nu avem chef de iesit. Am cumparat deja foietajul preferat, e unul curat, cu unt, poate se gaseste si in Romania, in zona Benelux, Franta, il gasim in Grand Frais, un supermarket cu produse proaspete.
Ingrediente
- 2 foietaje curate din comert (sau aluatul de foietaj de pe blog, reteta aici
- 1 borcan mic cu crema de ciocolata indulcita cu zahar de cocos (5ani+) sau gem, baby nutella, reteta de pe blog, aici
- 1 ou mic
- 1 lg lapte
- nuca macinata
Cum am procedat
- am uns o foaie de foietaj cu crema de ciocolata si am asezat-o pe cea de a doua deasupra
- am taiat fasii din aluat si am rulat fiecare fasie
- am asezat rulourile in forme de briose
- am uns briosele cu oul amestecat cu lapte si am adaugat nuca macinata deasupra
- am copt timp de 30’ la 200 gr
Pofta buna!
No Comments