Dimineata de Craciun si pastele cu lapte proaspat de la vacuta…amintiri din copilarie cand bunicii pregateau micul dejun pentru nepotei. Nepoteii au crescut, bunicii s-au dus, dar pastele cu lapte sunt in sufletele noastre.
Ingrediente
- 500 gr lapte integral (animal sau vegetal)
- 40-50 gr paste (eu am folosit paste cu ou, puteti folosi ce paste doriti, cu ou sau fara, cu gluten sau fara)
- 1 vf lgita vanilie pudra (marca DM)
- 1 lgita coaja de portocale deshidratata (marca DM)
- 1 lg buna de miere bio certificata (1an+)
Cum am procedat
- am pus laptele la fiert si cand a inceput sa faca bule de aer micute deasupra, semn ca incepe sa fiarba, am adaugat pastele si le-am lasat sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet
- am adaugat spre final vanilia, coaja de portocala
- dupa ce am luat de pe foc, am adaugat si mierea; nu se intampla nimic daca adaugati mierea in timpul fierberii, dar aceasta isi va pierde proprietatile
Pofta buna!
No Comments