Nu e o reteta noua, e doar reinterpretarea retetei facuta de Simona cu cartofi albi. Ambele sunt la fel de bune si usor de facut.
Ingrediente
- Reteta de aici, inlocuind cartoful alb cu cel dulce si stafidele cu merisoase
- 150 gr faina 650
- 125 gr cartof dulce fiert si razuit
- 60 gr cheddar
- 50 gr unt (tinut la congelator 25’)
- 50 gr iaurt Laptaria cu caimac
- 1 lingurita praf de copt bio
- 1 lg fulgi ceapa deshidratata (sau cepsoara taiata marunt)
- 1 lingura merisoare
- un praf de sare (2+)
Cum am procedat
- am amestecat faina cu praful de copt bio, am adaugat cartoful razuit, cheddarul razuit si untul, razuit printr-o razatoare
- am adaugat ceapa, merisoarele si iaurtul rece
- am pudrat cu faina blatul de lucru, am intins aluatul si am decupat biscuitii, dupa care i-am uns cu galbenus
- am razuit parmezan, i-am presarat cu niste seminte si i-am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, timp de 30’
Pofta buna!
No Comments