Crackersi cu branza si starter/discard de maia. La 45 de ani 🥺, am descoperit si eu ca merita intr-adevar sa ai maia in casa. Ieri am facut 2 ture de crontanei ❤️
Ingrediente
- 180 gr faina tip 650
- 7 gr praf copt bio
- O lgita sare de mare (2ani+)
- 220 gr cheddar ras (fin)
- 100 gr starter / discard de maia (inainte de hranire)
- 160 gr smantana lichida fara caraghenan
Cum am procedat
- am amestecat toate ingredientele cu ajutorul robotului
- am impartit aluatul in 2 parti egale – una a mers la congelator, pe cea de a doua am intins-o in foaie subtire direct pe hartia de copt si am decupat crackersii
- am uns cu putina apa si am adaugat deasupra mac
- am copt biscuiteii timp de 20-23’ la 175 gr, cuptor preincalzit
Pofta buna!
No Comments