Prima data i-am pregatit cu ou (galbenus), sub forma de bufnite. Asa era reteta originala. Dar oul in biscuiti se poate usor inlocui cu unt de caju/arahide. Si gustul…e de acolo, fix ce trebuie.
Ingrediente:
- 200 gr faina grau spelt 630/650
- 70 gr unt de caju moale
- 120 gr unt rece ras
- 3 lg sirop de curmale
- 1 lgita pudra de vanilie
Cum am procedat:
- am pus toate ingredientele in vasul robotului si am amestecat/omogenizat
- am format o bula pe care am infasurat-o intr-o folie si am lasat-o in frigider, la rece vreo 30′
- dupa, am intins o foaie subtire de 0.5cm si am decupat biscuitii cu forma
- am asezat biscuitii in tava, pe o foaie de copt si i-am copt in cuptorul preincalzit la 170 gr, timp de 13′, pana cand incep sa se rumeneasca
- i-am lasat sa se raceasca in tava
Pofta buna!
No Comments