Cica sa ii fac sotului brocoli care sa ii placa…ce-am mai ras😄. Norocul copilului, a mancat brocoli pe saturate, abia daca am putut gusta si eu din ditamai brocoloiul…sigur mai fac.
Ingrediente
- 1 buchet de brocoli
- un praf de sare (2ani+)
- Pudra de usturoi
- boia dulce
- 100 gr parmezan ras (2ani+)
Cum am procedat
- am scos buchetelele mici de brocoli de pe tija (pe care am mancat-o eu cu sare 😃)si le-am pus la fiert cu putina sare
- le-am lasat sa fiarba pana cand furculita a intra usor in brocoli, dar a ramas ferm
- am pregatit tava tapetata cu hartie de copt si am preincalzit cuptorul la 220 gr
- am scos brocoli din apa in care a fiert, l-am asezat in tava si, cu fundul unui pahar, l-am strivit usurel
- am adaugat deasupra boia dulce, usturoi si parmezan cat sa acopere floarea de brocoli
- am copt timp de 20-25’ si am servit cu sos de iaurt cu usturoi
Pofta buna!
No Comments