Legume și leguminoase

Cartofi cu usturoi și parmezan

august 14, 2023

Cred ca e a treia sau a patra oara cand ii fac in ultima luna. Ieri, i-am combinat cu friptura din carne de porc si o salata de rosii dulci si ceapa. A fost buuuuun-bun!

Ingrediente

  • 800 gr cartofi (eu am folosit un soi fainos, special pentru cuptor)
  • 100 gr parmezan
  • 5 catei usturoi dati prin presa
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 1 lg oregano

Cum am procedat

  • am prefiert cartofii taiati cuburi mari – sa ramana fermi – eu, la Ninja Foodie, presiune cu eliberare manuala, timp de 3’
  • odata scosi din multicooker, i-am condimentat bine cu amestecul pregatit din parmezan, zeama de lamaie, usturoi si oregano
  • i-am asezat in tava de cuptor, pe foaie de copt, si am copt timp de 40’ la 190 gr

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.