Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
”Ingrediente :
* 1 zucchini mare ras pe razatoare
* 2 cepe mici rase pe razatoarea
* 2 cartofi mici rasi
* 3 catei de usturoi rasi marunt
* 100 gr ciuperci champignon brune (maruntite la robot)
* 60 -70 gr gouda rasa
* 3 lg faina de ovaz
* 3 lg pesmet
* 1 lg ulei de masline
* 1 ou (sau 1 lg faina de in+trei de apa calduta in loc)
* 1 lgt boia dulce
* 1 lgt patrunjel uscat
* Un praf de sare si piper 2 ani +
-Legumele rase le-am scurs bine de tot de apa dupa care am amestecat toate ingredientele si am format chiftelutele cu mainile umezite.
-Le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade, (nu m-am uitat exact la timp, 25 de min aprox)cand s-au rumenit pe o parte le-am intors si pe cealalta si le-am mai lasat putin”
No Comments