Cuscusul acesta e buuuuun si merge cu orice alt tip de carne sau chiar fara. Menta il face racoritor, ii da un gust delicios. O sa va placa!
Ingrediente
- 1 dovlecel taiat felii
- 1 ceapa taiata fideluta
- 3-4 catei usturoi
- 2 morcovi taiati felii
- 2 frunze de dafin
- 4 rosii rase
Cuscus
- 2 catei usturoi
- 1 cub mic unt
- 1 rosie rasa
- 250 ml apa
- 100 gr couscous
- 5-7 frunze menta
Cum am procedat
- Am pus carnea cateva minute in tigaia antiaderenta, pe ambele parti, fara grasime
- Am adaugat in slowcooker carnea, ceapa, morcovul, usturoiul si frunzele de dafin si am adaugat cam 1 cana de 250ml de apa; am setat 6h, fct low
- Am adaugat rosiile rase si inca putina apa si am setat inca 2h pe high.
- Pentru couscous, am inabusit usturoiul ras in untul topit si putina apa, am adaugat rosia rasa si am lasat 2-3’.
- Am adaugat couscousul si apa si am lasat pe foc mediu cam 5-7’
- La final, am adaugat menta tocata si am servit cu carnita si legume.
Pofta buna!
No Comments