Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
„Ingrediente:
* 2 buc file de somon salbatic
* 100 gr bulgur
* 3 morcovi
* Cateva frunze de busuioc
* Zeama de lamaie
* Usturoi granulat
* Un praf de sare si piper 2 ani + (se omit la varsta mai mica)
* Ulei de masline
-Somonul l-am pudrat cu un praf de sare si piper si usturoi granulat, apoi l-am bagat in Ninja, functia air crisp 15 minute.
-Bulgurul l-am spalat si l-am fiert cum scrie pe cutie,(cam 8 min) si l-am lasat la racit.
-Intr-o oala cu apa (care fierbea) am scufundat trei morcovi si i-am lasat 3 minute dupa care i-am taiat fasii subtiri cu ustensila de curatat cartofi.
-Am combinat bulgurul cu morcovii, am adaugat zeama de lamaie, ulei de masline, cateva frunze de busuioc proaspat si un praf de sare si piper.”
No Comments