Dulceaga si prafumata, in combinatie cu somonul au facut o echipa buna si delicioasa.
Ingrediente
- 500 gr cartof dulce
- 1 ceapa mica
- Cca 300 ml apa/supa de pui
- 2 lg ulei de masline extravirgin
- 150 ml lapte cocos
- Un praf de sare (2ani+)
- Aprox 30-50 gr somon pt Mara si cate 200 pt mama si tata
- 200 gr rosii cherry
- 1/2 capatana a usturoi
Cum am procedat
- cartofii taiati cubulete si ceapa tocata le-am pus la fiert in cei 300 ml apa, cu capac (apa cat sa acopere cartofii)
- intre timp, am copt rosiile si usturoiul (in coaja) in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 30’-35’
- in ultimele 20’, am adaugat somonul in cuptor
- odata fierti cartofii si ceapa, am adaugat laptele, praful de sare, uleiul, usturoiul si vjjjjjj-vjjjj
- am servit cu rosii coapte, somon, seminte de canepa
Pofta buna!
No Comments