Am cautat pastele acestea, rotelle, de mi s-a acrit…A mancat ea la scoala si vrea fix paste din astea. Parca nu-s tot paste…In fine, dupa multe cautari, le-am comandat de undeva. A fost asa fericita sa manance paste ca la scoala…la gust sunt fix la fel ca toate pastele :)))) sa stiti :p
Ingrediente:
- 1 ceapa medie
- 2 catei usturoi
- cateva buchetele de brocoli
- 1 morcov ras
- 1 ardei gras copt
- 1 borcan de 250 gr rosii fara piele
- 1 lgita oregano uscat
- 250 gr somon gatit (portia e pentru doi adulti si 1 copil) maruntit
- 200 gr paste (fara gluten in caz de intoleranta)
Cum am procedat:
- prima data am pus pastele la fiert si le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet
- am pus ceapa tocata, usturoiul ras si oregano la inabusit in putina apa, am adaugat ardeiul copt tocat marunt si morcovul ras
- am gatit cateva minute, amestecand, am adaugat brocoli si un paharel mic de apa si am gatit pana cand brocoli s-a inmuiat
- am adaugat rosiile tocate/vjjj-vjj de doua ori in blender (sa ramana bucatele) si am gatit inca 10′ ca sa se ingroase sosul
- am adaugat somonul gatit si pastele si am dat intr-un ”clocot” cat sa se imbine aromele
Pofta buna!
No Comments