Mi-a ramas niste piept de pui de la supa, l-am transformat intr-un mic dejun pe care il putem manca rapid, pe o felie de paine, cu rosii si castraveti si-i fac si un sandwich lu’ domnul sot pentru serviciu.
Ingrediente
- 1 piept de pui (aprox 350-400gr)
- 2 lg pline drojdie inactiva
- 1lgita condimente “adio sare”
- 1 catel usturoi
- 1 lgita ierburi de Provence
- 50 gr migdale (optional) hidratate 4-5h
- 50 ml ulei de rapita presat la rece sau unt topit
- 150 ml supa de pui
- 2 lgite rase agar agar
Cum am procedat
- am pus pe foc supa impreuna cu condimentele si agarul
- intre timp, am asezat restul de ingrediente in vasul blenderului vertical
- dupa ce supa da in clocot, turnam amestecul peste pui si blenduim pana obtinem o pasta; as fi facut asta la masina de tocat, dar era mai greu de montat…😁
- am uns un pahar cu putin ulei si am turnat compozitia in el, apoi am dat la rece cateva ore, pana se intareste, ideal
- eu l-am facut dimineata si nu am avut prea mult time
- delicios, cu paine prajita si rosii/castraveti.
Pofta buna!
No Comments