Ne-a ramas niste peste, ne-au ramas si cartofi, era de facut ceva cu ele. Si cum cina se apropie, le-am pus pe toate in castron, am adaugat 1 ou si niste parmezan si am transformat totul in chiftelute. Copilul le-a mancat aproape fierbinti.
Ingrediente
- Cam 200-220 gr somon gatit
- 2-3 cartofi fierti
- o mana de patrunjel tocat
- 1 ou
- 50 gr parmezan
- 20 gr pesmet
- 2 lgite pudra de usturoi
- 1 lg zeama de lamaie
- 2 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat
- am psat bine cu furculita somonul si cartofii, am amestecat toate ingredientele in bol si am lasag 30’ la rece, in frigider
- am format chiftelutele si le-am asezat pe foai de copt in tava
- am copt chiftelutele timp de 30’ la 190 gr, ultimele 5’ ch ventilatie
- am servit cu sos de iaurt si salata
- puteti folosi orice alt peste fara oase
Poft buna!
2 Comments
Cu ce am putea inlocui oul?
Buna, cu un cartof fiert.