Carne, pește sau fructe de mare

Chifteluțe reciclate din pește

septembrie 10, 2023

Ne-a ramas niste peste, ne-au ramas si cartofi, era de facut ceva cu ele. Si cum cina se apropie, le-am pus pe toate in castron, am adaugat 1 ou si niste parmezan si am transformat totul in chiftelute. Copilul le-a mancat aproape fierbinti.

Ingrediente

  • Cam 200-220 gr somon gatit
  • 2-3 cartofi fierti
  • o mana de patrunjel tocat
  • 1 ou
  • 50 gr parmezan
  • 20 gr pesmet
  • 2 lgite pudra de usturoi
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 2 lg ulei de masline extravirgin

Cum am procedat

  • am psat bine cu furculita somonul si cartofii, am amestecat toate ingredientele in bol si am lasag 30’ la rece, in frigider
  • am format chiftelutele si le-am asezat pe foai de copt in tava
  • am copt chiftelutele timp de 30’ la 190 gr, ultimele 5’ ch ventilatie
  • am servit cu sos de iaurt si salata
  • puteti folosi orice alt peste fara oase

Poft buna!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cristina septembrie 12, 2023 at 3:23 pm

    Cu ce am putea inlocui oul?

    • Reply Sorina septembrie 18, 2023 at 5:02 am

      Buna, cu un cartof fiert.

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.