Ne-a ramas niste carnita de la pranzul din ziua precedenta, cam uscata, dar buna. Nici de aruncat nu ma lasa inima, dar nici de mancat nu ma atragea. Eheeee, de mi-ar fi fost foame, mancam si pietrele ar spune unii…😄Dar in niste briose nu ar strica.
Ingrediente (6buc mari)
- 2 oua mari
- 80 ml lapte
- 30 gr ulei de masline extravirgin
- 150 gr faina tip 550
- 7 gr praf copt bio
- 60 gr branza emmental rasa
- o mana masline fara samburi feliate
- un buchetel de patrunjel tocat
- 1 buc de carne la cuptor (poate fi orice carne), la noi a fost carne de purcel
Cum am procedat
- am amestecat faina cu praful de copt, branza, patrunjelul, maslinele si carnea taiata mic
- separat, am amestecat ouale cu laptele
- am combinat amestecul lichid cu cel solid si am asezat cu o cupa de inghetata in formele de copt
- am copt timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, mod clasic
Am servit cu legume crude, rosii si castraveti.
Pofta buna!

No Comments