E vara, e cald afara, stam cat mai mult la aer curat, asa ca si mesele se transforma in retete rapide, rapide, dar delicioase. E dovedit ca ce e simplu, e de multe ori si bun. Iar tonul nu da niciodata gres. Eu folosesc tonul de la Followfish, e usor de descoperit ce tip de peste este, de unde e pescuit, ce a mancat cand era mic 😁. Scanez cutia si ajung imediat la informatie. E un ton skypjack, tonul de dimensiuni mici, cu un continut mic de mercur, pliiiiiin de Omega3.
Ingrediente:
- 5-6 cartofi
- 1 ceap rosie micuta
- 1/2 ardei gras colorat (rosu, galben, verde)
- 10-12 masline
- mult patrunjel verde
- zeama de la 1/2 lamaie micuta
- 2 lg ulei de masline
- un praf de sare (2ani+)
Cum am procedat:
- am curatat si taiat cubulete cartofii, i-am pus in cosul multicooker-ului Ninja si i-am gatit 4’ pe fct presiune, cu eliberare manuala. Am folosit cartofi roz, pentru salate
- am taiat celelalte ingrediente si am amestecat totul intr-un castron
- ne-am infruptat pe saturate si ne-am intins dupa aceea la soare 😀
Pofta buna!
No Comments