Pe laitmotivul vafelor papanasi, daca tot aveam niste branza de vaci, nici prea multa, nici putina, am dat rapid o raita prin camara si am pus de vafe. Buneeeeeee! Nici nu mai pomenesc!
Ingrediente:
- 150 gr branza de vaci proaspata
- 2 oua mari
- 100 gr faina 550
- 70 gr unt topit
- 1 lgita praf de copt bio
- 3 lg miere bio certificata (1an+)
- 1 lgita coaja de lamaie bio
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat ouale si branza, am adaugat untul topit, dupa care faina, praful se copt si coaja de lamaie
- am preincalzit cca 5’ aparatul de vafe si am copt aluatul conform instructiunilor acestuia
- am servit cu iaurt si fructe
Pofta buna!

2 Comments
Bună! Se poate folosi ricotta? Dacă da, aceeași cantitate?
Buna, E nevoie de o branza mai uscata. Poti incerca.