A fost o zi de munca de acasa. Nu inseamna mai putina munca, ci mai multa. Mai bagi o masina de spalat, mai invarti in mancare, mai una, mai alta. Am simtit nevoia de minunata aceasta. A fost dulce, dar nu prea dulce, aromata, exact ca sa imi astampare pofta de dulce.
Ingrediente:
- 1 banana
- 20 gr iaurt vegetal
- 1 ou
- 30 gr faina ovaz (sau fulgi macinati)
- 15 gr pudra de roscove sau cacao (5ani+)
- 3 gr praf de copt bio
- o manuta de nuci
- 1 lg bunisoara de unt de caju de la Papamigdal
Cum am procedat:
- am pasat banana cu o furculita si am amestecat-o cu oul, iaurtul, faina, roscova / cacao, nucile si praful de copt; eu am facut operatiunea direct in vasul de copt, un vas din ceramic de 12cmx12cm
- am adaugat deasupra untul de caju, din loc in loc, si am trecut cu o furculita prin aluat
- am copt in cuptorul cu microunde timp de 3′, 800w
Pofta buna!

No Comments