Cereale, pseudocereale și derivate

Ovăz Raffaello

mai 28, 2023

Noi suntem fani cocos si il tot invartim pe unde putem. 😀. Sotul mai mananca din cand in cand cu lingura din punga…Cum terciul nu prea ne face cu ochiul, hai cu el alaturi de fulgi de cocos, ca poate-poate. A mers bine la sot si la mine, la copil, asa si asa. Bine, dar copilul e in greva foamei, oricum.

Ingrediente:

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 2 oua
  • 20 gr xylit (3ani+)
  • 20 gr fulgi de cocos marunti
  • 10 gr ulei de cocos presat la rece
  • optional: cateva capsuni (noua ne plac fructele proaspete, nu prea suntem fani ale lor gatite)

Cum am procedat:

  • am amestecat ingredientele; daca folositi capsuni, le taiati cubulete si le adaugati la final
  • am asezat in forme de copt si am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 20’
  • am servit cu extra de cocos, miere si capsuni

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.