Noi suntem fani cocos si il tot invartim pe unde putem. 😀. Sotul mai mananca din cand in cand cu lingura din punga…Cum terciul nu prea ne face cu ochiul, hai cu el alaturi de fulgi de cocos, ca poate-poate. A mers bine la sot si la mine, la copil, asa si asa. Bine, dar copilul e in greva foamei, oricum.
Ingrediente:
- 100 gr fulgi de ovaz
- 2 oua
- 20 gr xylit (3ani+)
- 20 gr fulgi de cocos marunti
- 10 gr ulei de cocos presat la rece
- optional: cateva capsuni (noua ne plac fructele proaspete, nu prea suntem fani ale lor gatite)
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele; daca folositi capsuni, le taiati cubulete si le adaugati la final
- am asezat in forme de copt si am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos, timp de 20’
- am servit cu extra de cocos, miere si capsuni
Pofta buna!
No Comments