Pachetele, mic dejun, prefer sa le imbin ca sa nu fac mai multe chestii deodata. 😁
“Prajitura” aceasta sarata 🙈 cu masline, parmezan, rosii si oregano ne-a descretit fruntile dimineata si ne-a dezlegat limbile. Am uitat ca trebuie sa mergem la scoala si la serviciu 😄
Ingrediente:
- 3 oua
- 100 ml lapte integral
- 90 gr ulei de masline extravirgin
- 30 gr prmezan ras
- 220 gr faina 650
- 1/2 pachetel praf de copt bio
- Masline (verzi + kalamata)
- 10 rosii cherry taiate in jumatati
- 1 lgita oregano uscat
- Topping: branza de capra, masline, rosii
Cum am procedat:
- am amestecat ouale impreuna cu laptele si uleiul
- am adaugat parmezanul, oregano, faina si praful de copt
- la final, am incorporat maslinele si rosiile
- am asezat compozita in forma tapetata cu hartie de copt, am adaugat deasupra branza, rosii, masline
- am copt timp de 30’ in cuptorul preincalzit la 200 gr, caldura sus-jos
- feliati dupa racire, nu faceti ca mine 😁🙈
- am servit cu salata ❤️
Pofta buna!
No Comments