Legume și leguminoase

Cartofi la cuptor în crustă de mălai și parmezan

martie 22, 2023

Cu greu ii poti refuza. Sunt crocanti la exterior si pufosi la interior. Impreuna cu un sos din usturoi si iaurt merg excelent la cina.

Ingrediente:

  • 5-6 cartofi
  • 2 lg malai
  • 1 lg parmezan (fulgi drojdie inactiva sau parmezan caju in caz de aplv)
  • 1 lgita pudra se usturoi
  • 1 lgita oregano
  • putina sare de mare (2ani+)

Cum am procedat:

  • am curatat si taiat cartofii in cuburi mari pe care le-am pus la fiert in apa cu putina sare, sa fiarba al dente
  • am scos cartofii am adaugat malaiu, usturoiul, parmezanul, oregano si i-am imbracat frumusel
  • am copt in cuptorul preincalzit la 190 gr, caldura sus-jos, timp de 30’
  • am servit cu sos din iaurt

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.