Într-o zi mi-ai dăruit o portocală,
Erau doi copii ce-aveau o portocală,
Lumea lumea ne părea o portocală,
Soarele era și el o portocală
Da, da, da
Chiar așa
Ingrediente:
- 1 pahar cu gris (pahar de 250ml)
- 1 pahar faina tip 650 (acelasi pahar)
- 4 lg xylit (3ani+)
- 1 pahar ulei de rapita presat la rece (acelasi pahar)
- 5 oua
- 1 pachetel coaja portocala BIO
- Sirop: 350-400 ml suc de portocala
Cum am procedat:
- prima data am pregatit siropul, am pus sucul pe foc mic-mediu si am gatit pana cand a inceput sa se ingroase, ca un sirop, si l-am lasat sa se raceasca
- am amestecat ingredientele (exceptie sucul de portocale) si am turnat intr-un vas tapetat cu hartie de copt
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr caldura jos timp de 35-40’, pana cand prajitura trece testul scobitorii
- am scos prajitura si am portionat-o direct in vas, apoi am turnat sosul din sucul de portocala si am lasat cca 1h
Pofta buna!
No Comments