Am luat cateva bucati de file de pastrav frumusele caci mare pofta aveam de peste. Pentru noi, gatit cu mamaliguta si mult ustuoi, dat prin malai si copt in Ninja, la grill. Copilului…mno, dupa preferinta lui. 😃
Ingrediente:
- 1 buc cat palma pastrav (eu am avut pastrav somonat)
- mix de legume congelate (mazare, morcov, fasole verde, conopida, sparanghel alb – puteti folosi ce legume aveti)
- 50 gr smantana lichida Laptaria cu caimac
- 2 catei usturoi
- 1 lg ulei de masline extravirgin
- 100 ml apa
Cum am procedat:
- am pus in tigaie legumele congelate impreuna cu usturoiul dat prin presa, lg de ulei si apa si am gatit pana cand legumele au fost bine gatite, sub capac
- am adaugat pestele in tigaie si am lasat din nou acoperit cu inca foarte putina apa
- am adaugat smantana si alte 7-8’ la foc mic
- la final, am scos bucata de peste, am scos oasele cu atentie, am adaugat un pic de sare de mare (2ani+)
Pofta buna!
No Comments