Buna dimineata! Cum sunteti? Totul bine? Vremea e insorita, ploua, ninge? Oricum ar fi, sa va fie ziua asa cum o doriti! Granola cu portocala si scortisoara avem astazi la mic dejun. ❤️
Ingrediente:
- 2 cani si jumatate de fulgi de ovaz (cana de 250 ml)
- 100 gr nuci maruntite grosier
- 30 gr fistic maruntit grosier
- 1 lg seminte de canepa
- 2 lgite scortisoara
- Coaja de la 2 portocale bio (eu am folosit un pachetel de coaja bio din DM)
- 70 gr miere bio certificata (1an+)
- 2-3 lg suc de portocala (sau apa)
Cum am procedat:
- am amestecat incredientele si am asezat pe o foaie de copt in tava de cuptor, pe un si gur strat
- am copt timp de 30-35’, amestecand la fiecare 10’ in tava, la 170gr, caldura jos
- odata racita, granola devine crocanta
- o pastrez in borcan cu capac, la frigider, timp de cateva zile
Pofta buna!
No Comments