Un pranz pentru intreaga familie intr-o zi din weekend cand nu mai suntem pe repede inainte, ne oprim sa respiram, sa ne relaxam. Nimic deosebit, dar pentru ca ne place usturoiul, l-am folosit din belsug la acest pranz. ❤️
Ingrediente: (1 portie)
- 1 pulpita mica
- 2 lgite paprika dulce
- cativa catei de usturoi dati prin presa
- 100 ml suc de porticale
- 1/2 cescuta de bulgur
- un praf de sare (2ani+)
- 3-4 buchetele de brocoli rase
- 1 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat:
- am imbalsamat bine puiul in sosul pregatit din sucul de portocala, paprika, usturoi di l-am asezat cu tot cu sos intr-un vas cu capac
- am gatit puiul la cuptor timp de 1h la 180 gr, dupa care inca 15’ pe functia grill, fara capac
- pentru bulgur, am inabusit 3 catei de usturoi in putina apa si o lg de ulei, am adaugat brocoli ras si am continuat sa gatesc, am adaugat bulgurul si am acoperit cu apa
- am gatit bulgurul cam in 15’-17’; la final, am adaugat inca putin ulei de masline
Pofta buna!
No Comments