E sambata, avem nevoie de confort food, o mancare ce ne aduce pe toti la masa, sporovaind, veseli si cu burticile fericite. Doamne, cat imi place weekend-ul! Nu pentru ca nu mergem la serviciu, ci pentru ca stam impreuna. ❤️
Ingrediente:
- 2 piepti de pui (cca 300gr)
- 1 pulpa dezosata
- 2 tije de praz (partea alba)
- 2 catei usturoi
- 2 lg ulei de rapita presat la rece
- 1/2 ardei gras galben
- 2 rosii potrivite date pe razatoare
- 1-2 lgite boia dulce
- 1 vf lgita pudra de nucsoara
- pentru servit: 4 castraveti cornison desarati, 1 avocado
- chifle
Cum am procedat:
- am pus in tigaie prazul fideluta, ardeiul fasii, usturoiul ras, bucatile de carne, boiaua, nucsoara si am inabusit totul, cu capc, in ulei si putina apa, cateva minute
- am luat de pe foc, am adaugat rosiile rase si cca 150 ml apa si am introdus la cuptor, acoperit, la 150gr, timp de cca 2h30’, daca mai e nevoie de apa, se adauga putina apa, din cand in cand
- la final, am maruntit bine carnea cu doua furculite si am amestecat bine cu restul ingredientelor
- am servit cu chifle, castraveti cornison, avocado si patrunjel tocat
Eu am folosit un vas care merge si pe aragaz si in cuptor.
Parintii au adaugat si niste jalapeños 😍😍😍
Pofta buna!
No Comments