Salate, salate, salate! Asa cantam la inceput de an dupa mesele de sarbatori. Nu am avut noi cine stie ce mese pline cu de toate, dar salatele sunt bine primite oricand.
Ingrediente (2 portii):
- 1 ceasca de cafea cu bulgur spalat
- 1/3 dovlecel marisor, crud
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/3 portocala
- 2 lg boabe de rodie (5 ani plus, risc de inec)
- 2 lg boabe de porumb (se aplatizeaza inainte de 5 ani)
- 1/3 borcan boabe de naut (se aplatizeaza inainte de 5 ani; contine doar apa si naut, Biona)
- 1 lg ulei de masline extravirgin
- 1 lgita miere bio certificata (1an+)
- Un praf sare de mare (2ani+)
- 2 frunze de menta
- Putina zeama de lamaie
Cum am procedat:
- am fiert bulgurul si l-am asezat intr-o sita la scurs
- am taiat ardeiul, portocala si dovlecelul cubuletele, am tocat menta
- am amestecat toate ingredientele intr-un castron si am asezonat cu sosul pregatit din miere, sare, zeama de lamaie si ulei
Pofta buna!
No Comments