Vin sarbatorile, vin sarbatorile! Oricate am duce pe umeri, faptul ca se apropie Craciunul ne aduce putina pace. Inimile noastre se deschid si ne spun sa ne lasam purtati de vise, de bucurii, lasand deoparte stresul zilnic. E greu, stiu, dar putin, uneori, e bine sa uitam greutatile din fiecare zi si sa privim la ce avem, sa ne gandim cat de norocosi suntem ca avem tot ce avem.
Sa aveti o zi si o saptamana cu spor!
Ingrediente:
- 200 gr faina
- 100 gr unt
- 3 lg ulei de rapita extrvirgin
- 3 lg apa
- Gem fara zahar (sa nu fie lichid, merge perfect magiunul)
Cum am procedat:
- am amestecat faina cu untul ras pana cand am obtinut un aluat nisipos
- am adaugat uleiul amestecat cu apa si am mixat pana cand am obtinut un aluat omogen care a intrat la rece peste noapte.
- a doua zi am intins aluatul in strat subtire si am decupat inimi
- am asezat 1 lg de gem in centrul unei inimi si am lasat marginea libera
- am asezat o alta inima deasupra si am sigilat marginea cu o furculita
- am copt in cuptorul preincalzit la 200gr, sus-jos, cca 10’
Pofta buna!
No Comments