Cereale, pseudocereale și derivate Dulcegării

Pară coaptă cu granola

octombrie 24, 2022

Para malaiata, cazi in gura lu’ Natafleata! Para coapta cu granola, servita cu iaurt grecesc…fix un mic dejun pe cinste.

Ingrediente:

  • 1 para mare
  • 2 lg fulgi ovaz
  • putina vanilie & scortisoara
  • 2-3 nuci maruntite
  • miere bio certificata (1an+)
  • iaurt grecesc pentru servit

Cum am procedat:

  • am taiat para in doua si am scos partea lemnoasa a cotorului, facand o gaura pe care am umplut-o cu amestecu de fulgi de ovaz, nuci maruntite, vanilie, scortisoara si miere
  • am copt in air-fryer la 180 grade, timp de 15’ si am servit cu iaurt grecesc

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.