Am facut aluatul de seara, l-am lasat la dospit peste noapte cat am dormit, dimineata, am incins aparatul si le-am copt. Merg de minune la pachetel, puteti adauga ce vreti in ele, iar asta le face prietenoase cu frigiderul sau camara noastra.
Ingrediente (cca 10-12 buc, in fct de marime)
- 150 gr faina 650
- 80 gr cascavaluri rase (eu am folosit ce aveam prin congelator, cheddar, emmental, parmezan)
- 3 buchetele brocoli crud ras
- 3 gr drojdie uscata
- 70 gr lapte batut (sana, kefir)
- 1 ou mare
- 10-12 masline tocate
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele si framantat un aluat lipicios, dar consistent
- am lasat aluatul la dospit peste noapte la frigider
- a doua zi, am format bile de aluat cu ajutorul unei linguri si am copt in aparatul preincalzit conf instructiunilor acestuia
- am servit cu rosii si avocado
Pofta buna!
No Comments