Daca ma intrebati de ce sunt turcoaz, habar nu am. Nu stiu prin ce mecanism chimic movul a devenit turcoaz, dar a devenit…Pe langa surprinderea mea, bucuria copilului la vederea culorii…la gust, nemaipomenite.
Ingrediente: (6 vafe)
- 150 gr cartof dulce copt pasat cu o furculita
- 1 ou
- 40 gr branza emmental rasa (sau branzica de vaci sub 1 an)
- 40 gr unt topit
- 150 ml lapte (orice lapte)
- 125 gr faina de migdale
- 1lg fulgi de ovaz
- 1 praf nucsoara
- 1 praf turmeric
- 1 praf scortisoara
- 1 lgita praf de copt BIO
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat toate ingredientele, dupa care, folosind o cupa de inghetata, am asezat cate doua cupe in forma de copt preincalzita
- am copt vafele conform instructiunilor aparatului
- le-am servit pudrate cu faina de cocos, fructe si gem
Pofta buna!
No Comments