E verde si verdele a fost si incă mai e printre culorile ei preferate cand e vorba despre mancare. In general, prefera legumele crude, dar a inteles pana la urma ca unele nu se pot manca in forma lor cruda si trebuie sa fie gatite. Cand nu-s atenta, mai musca dintr-un cartof crud, dar nu des…😄
Ingrediene:
- 1 ceapa
- 1 morcov mare sau 2 mai mici
- 1 cartof mic dulce
- 450 gr mazare congelata
- 1 bucatica pastarnac
- 1 bucatica telina
- 100 gr smantana lichida Laptaria cu Caimac
- Cca 100 gr apa de la fiert legumele
- 4-5 frunze menta proaspata
- Putina sare (2ani+)
- 2 lg ulei de masline
Cum am procedat:
- am pus toate legumele la fiert (eu am fiert in zeama de carne)
- odata fierte, am scurs apa, pastrand o parte pentru subtiriere supei
- am adaugat menta, sarea, smantana, putina apa si am blenduit
- am repus supa pe foc si am mai gatit totul inca vreo 2-3’
Pofta buna!
No Comments