Este pizza sau nu-i pizza? Eu am zic ca nu, ea a zis ca da…important e ca s-a mancat si din barba nu s-a dat, vorba mamei..adica, am mancat cu pofta, nici timp de vorbit nu a fost. 😋
Ingrediente:
- 2 cartofi dulci mari
- 3-4 lg pasta de rosii
- putin oregano
- 1 catel mic usturoi
- 1 prafulet de sare (2ani+)
- branza emmental rasa
- 3-4 masline verzi feliate
- cateva boabe de naut (dorinta copilei)
Cum am procedat:
- prima data am fiert cartofii in coaja, sa intre furculita in ei
- am lasat cartoii cateva minute la racit, dupa care, cu o lingura, am ”spart” si aplatizat usurel cartoful; nu scoateti coaja, ea ajuta sa ramana cartoful compact si sa nu se imprastie in tava
- am amestecat sosul de rosii cu usturoiul ras, sarea si oregano si am uns cartofii
- am adaugat deasupra branza rasa, maslinele si nautul
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 20’
Pofta buna!
No Comments