Cat ma bucur ca se gasesc atatea variante de alimente curate, bune, in comert. Asta e un lucru bun, inseamna ca interesul oamenilor pentru alimente sanatoase creste. Am gasit acesti raviolli proaspeti umpluti cu legume si am pus rapid mana pe ei. Au ajuns rapid la noi in farfurii, alaturi de un sos rustic delicios.
Ingrediente: (3 persoane)
- Cca 300 gr raviolli proaspeti
- 1 ceapa mare
- 3 catei usturoi
- 1 ardei copt
- 3 fire ceapa verde
- 300 gr pulpa de rosie
- 1 praf sare (2ani+)
- putin sirop de curmale
- 1 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat:
- am tocat foarte marunt ceapa si am ras usturoiul si le-am inabusit in lg de ulei si putina apa
- am adaugat rosiile si ardeiul tocat maruntel, ceapa verde tocata si sarea si am gatit pana cand a scazut sosul si s-a ingrosat
- intre timp, am fiert raviolli, fiind proaspeti, a fost nevoie de un timp foarte scurt, 4 minute
- am amestecat raviolli cu sosul si am servit cu patrunjel si parmezan (se poate omite sau inlocui cu fulgi de drojdie inactiva)
Pofta buna!
No Comments