De ceva vreme visez la niste crackers “handsome”, rosii ca focul, cu gust usor dulceag, nutritivi si plini de seminte! Niste crackersi pentru a căror calitate sa pot garanta, fără dubii! N-au întârziat sa apăra!😁Cu putina voința si olecuta sfecla roșie!
Ingrediente:
- 120 gr faina de ovaz. Dacă aveti copilași cu intoleranta la gluten – fulgi de ovaz fără gluten Republica BIO, râșniti pana la o granulație foarte fina
- 70 gr sfecla rosie fiarta, făcută piure
- 50 ml apa
- 2 lg ulei de masline presat la rece
- 2 lingurite seminte in, ~ 10 gr
- 2 lingurite susan alb, ~5 gr
- 2 lingurite susan negru, ~ 5 gr
- optional: un praf sare (2+)
- optional: 1/2 lingurita miere certificata (1+) Solaris
Cum am procedat:
- am pus semințele de in, râșnite, la hidratat in 50 ml apa, pentru aproximativ 20’. Apoi, am adăugat restul ingredientelor, rezultatul fiind o bila din aluat nelipicios. Am întins aluatul între doua foi de copt, acest lucru asigurându-mi un strat subțire de aluat, respectiv niste crackers perfecti, crocanți după coacere. Am copt crackersi in cuptorul preincalzit la 180*, aproximativ 12’.
- ii servim cu diverse tartinabile sau ca atare. De asemenea, ii puteți personaliza după bunul plac, cu semințele preferate.
Sa avem copilași sanatosi!❤️
No Comments